perjantai 7. syyskuuta 2012

Syksyn tuomaa

Pöö,

säikähdittekö?

Täällä on alettu naapurin sparraamana lenkeille. Em. treenailee ensi kuun likkojen lenkille 33km, hui. Hyvä itse lyöttäytyä peesiin harjoitteluun ja kohottaa vähän omaakin kuntoa ja pitää henkinenminä kunnossa!  Tahtoo aina kesäisin jäädä tuo säännöllinen urheilu vähäiseksi, hö. Juuri siksikin on ollut aika haaste alkaa tuota lenkkipolkua täällä, mutta toivottavasti se käy kerta kerralta kivemmaksi alkamiseksi. Hurjaa on se, että täällä tuo maasto ei tosiaan ole tasaista. Tämän pimun rasitusastma-keuhkot huutaa hoosiannaa jokaisella ylösnousulla. Mutta iloinen olen siitä, että niskasta on nyt saatu ote. Toivotaan että se pysyy.

Haluaisin vinkata muutamasta kivasta (varmaankin jo tutustakin) nettikaupasta:

 http://www.ifolor.fi/
Kenelle muulle on tullut joskus paha mieli siitä, kun tietokone on tehnyt tenät ja kaikki vuosien varrelta kerätyt kuvat ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen?  Keksin pari vuotta sitten tämän sivuston ja nyt tilailen pari kertaa vuodessa tuolta digikuvat ihan aidoiksi valokuviksi valokuva-albumeihin.
Pieni vaiva ja hinta siitä, minkä se antaa. Mummuiässä on varmaan sitten aika kiva katsella 'nuoruuden rientoja' ihka aidoista valokuvista. Tuolla 50% alennuksella yhden kuvan hinnaksi jää 10cnt (näitä tarjouksia on jatkuvasti). Esimerkiksi viimeksi tilasin n.60 kuvaa tuolla alennuksella ja postituskulujen jälkeen maksettavaa oli n. 7,50 euron verran.




http://www.zalando.fi/
Okei, vaatenettikauppa vaatenettikauppojen joukossa. Mutta. Minusta tämä nettikauppanen eroaa kollegoistaan hiukkasen. Vaatteiden tarjonta on minusta laajempi ja useampia tyylejä huomioon ottavampi. Merkkejä löytyy high fashionista? street-tyyliiseen kamppeeseen. No merkeistä viis, kunhan vaate on ihana.Täällä myös toimitus ilmainen, ainakin toistaiseksi.
voivoi

kaksilahkeisille   
Se  mainostamisesta ja vaatteista. Tosin meinaan kyllä vinkkailla toisenkin kerran nettisivuista jos jonkun olen hyväksi havainnut.

Pienestä pitäen ollut minun lempiruno, tulee tästä syksy mieleen:

Tunteellinen siili

Oi, sanoi siili, 
olen tunteellinen siili,
olen hyvä, kiltti, hellä.
Ja kenelläpä kellä
on vastaansanomista?

Se vain on surullista,
että piikkikuoren alla
siilin hellyys piili.

Oi, sanoi siili,
olen surullinen siili,
niin yksinäinen jotta!

Ja se on aivan totta:
Se yksinänsä eli
ja piikein piikitteli,
ja piikkikuoren alla
sitten itkeskeli.

Kirsi Kunnas: Tiitiäisen satupuu

Syysterkuin,

J


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti